Leeds United har i dag sendt inn lista over hvilke spillere på utgående kontrakt som ikke vil få fornyet sine avtaler til Football League.

Leeds United offentliggjorde fredag formiddag lista de har sendt inn til Football League over hvilke spillere som vil bli frigitt og hvilke spillere som vil bli tilbudt nye kontrakter. Lista over spillere som vil bli frigitt inneholder åtte navn, blant dem to seniorspillere. De to seniorspilleren som ikke får sine kontrakter fornyet med klubben fra Yorkshire er forsvarsspiller Scott Wootton og den italienske spissen Mirco Antenucci.

De andre spillerne som må forlate Elland Road sammen med de to nevnte er Eric Grimes, Ross Killock, Tom Lyman, Robbie McDaid, Jake Skelton og Lewis Walters. I tillegg vil akademispillerne Tyla Bell og Jack Turnbull også forlate klubben.

Spillerne som er på utgående kontrakt, men som har blitt tilbudt nye kontrakter er Tyler Denton, Frank Mulhern, Bailey Peacock-Farrell, Alex Purver og Eoghan Stokes.

Akademispillerne Jack Vann, Tom Pearce og Michael Taylor har blitt tilbudt sine første profesjonelle kontrakter. I tillegg har unggutten med det flotte fotballnavnet, Ronaldo Vieira, skrevet under på sin første proffkontrakt for kort tid siden.

Lånespillerne Tom Adeyemi, Liam Bridcutt og Mustapha Carayol har også forlatt klubben, og returnert til sine moderklubber.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar