Blackburn Rovers har bekreftet at en haug med spillere vil forlate klubben i sommer.

Championship-klubben Blackburn Rovers har i likhet med andre klubber i Championship offentliggjort lista over hvilke spillere på utgående kontrakt som vil forlate klubben i sommer. Hele åtte seniorspillere har fått beskjed om at de ikke vil få sine kontrakter med Blackburn forlenget.

Seniorspillerne dette gjelder er Tommy Spurr, Matthew Kilgallon, Chris Taylor, Chris Brown, Lee Williamson, Nathan Delfouneso, Simon Eastwood og Simeon Jackson. I tillegg har ungguttene Stuart Callaway, David Carson, Modou Cham, Ryan Crump, Anton Forrester, Devara Green, Sam Joel, Sam Lavelle, Jan Pirretas, Jordan Preston, Hyuga Tanner og Luke Wall fått beskjed om at de ikke lenger er en del av planene på Ewood Park.

Spillere som har fått en lystigere beskjed er Jack Doyle og Connor Thomson, som begge har signert nye ettårs kontrakter med Blackburn. Akademispillerne Josh Askew, Ramirez Howarth og Lewis Travis blitt signert sine første profesjonelle kontrakter.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar