Barcelona har signert en ny sponsoravtale med Nike, en avtale som er den beste draktsponsoravtalen i fotballverden. 

Barcelona har ifølge Football-Espana undertegnet en ny draktavtale med Nike verdt nærmere 1,5 milliarder kroner per sesong. Den nye avtalen strekker seg over en tiårs periode, og vil tre i kraft fra og med 2017/2018 sesongen. Tidligere var det Manchester United som hadde den beste sponsoravtalen, da de byttet ut Nike med Adidas.

Selv om det fortsatt er en sesong til før den nye avtalen trer i kraft vil Barcelona tjene rundt 980 millioner kroner på avtalen med Nike neste sesong, noe som også mer en den tidligere rekordavtalen til Manchester United, som tjener rundt 900 millioner kroner per sesong på deres avtale med Adidas.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar