Championship-klubben Rotherham United offentliggjorde i går lista de har sendt inn til Football League over hvilke spillere som blir værende i klubben.

Klubbene i Championship bekrefter i disse dager hvilke spillere på utgående kontrakter som vil bli frigitt. Yorkshire-klubben Rotherham United bekrefter at hele elleve spillere vil forlate klubben når deres kontrakter går ut i sommer.

Frazer Richardson, Paul Green, Adam Collin, Lewis Buxton, Danny Collins, Emmaunel Ledesma, Jerome Thomas, Lloyd Doyley, Luciano Becchio, Alex Cairns og Paddy Kenny har alle fått beskjed om at deres kontrakt med The Millers ikke vil bli fornyet.

Kirk Broadfoot, Matt Derbyshire, Richard Wood, Leon Best og Stephen Kelly er i forhandlinger om nye avtaler med klubben som med nød og neppe overlevde i Championship denne sesongen.

I tillegg forlot manager Neil Warnock klubben tidligere denne uken.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar