Manchester United ønsker å styrke midtbanen i sommer med Grzegorz Krychowiak.

Til tross for gårsdagens triumf i FA-cupen har denne sesongen vært nok en skuffelse for Manchester United. De fleste, med unntak av noen unggutter og David De Gea, har fått kraftig kritikk for deres prestasjoner denne sesongen. Og det forventes av den grunn store forandringer på Old Trafford i sommer. Et ledd som det forventes at blir kraftig forsterket i sommer er midtbanen. Veteranen Michael Carrick forsvinner trolig når hans kontrakt med rødtrøyene går ut i sommer. Morgan Schneiderlin er en annen spiller som kan måtte slå følge med Carrick ut portene på Old Trafford, etter bare én sesong i den rød delen av Manchester.

Og med spillere ut må erstattere inn. Portugiseren Renato Sanches var lenge ønsket på Old Trafford, men den talentfulle 18-åringen valgte heller Bayern München og tysk fotball. Nå melder goal.com at Grzegorz Krychowiak er sterkt ønsket av Manchester United. Den polske midtbanespilleren har levert noen gode sesonger i spanske Sevilla, og har fanget oppmerksomheten til flere storklubber. Men Sevilla er ikke villig til å la deres viktig midtbanespiller gå for en billig penge. Manchester United må antagelig ut med i overkant av 360 millioner kroner om de skal hente polakken til England.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar