Roberto Martinez kan bli Derbys neste manager.

Roberto Martinez fikk sparken i Everton etter en skuffende sesong. Nå er den spanske treneren en av favorittene til å ta over den ledige trenerstolen på Pride Park.

Paul Clement startet sesongen som manager for Derby, men etter en skuffende første halvdel av sesongen fikk Carlo Ancelottis tidligere assistent sparken i februar. Clement ble da erstattet av akademisjef Darren Wassall, som ble ansatt som midlertidig manager ut sesongen.

Det antas å være tøff konkurranse om jobben på Pride Park, og Martinez får kamp av Gary Rowett, Nigel Pearson og nevnte Darren Wassall, ifølge Derby Telegraph. Harry Redknapp, som jobber som rådgiver i Derby, vil bistå ledelsen i jakten på Derbys nye manager.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar