Middlesbrough ønsker å forsterke angrepet med Filip Djordjevic. 

Middlesbrough er endelig tilbake i Premier League, etter syv år i The Championship. Men for å overleve på Englands øverste nivå trengs det forsterkninger. En av dem som har blitt nevnt flere ganger i sammenheng med Boro de siste ukene er den serbiske spissen Filip Djordjevic. 28-åringen spiller for tiden i italienske Lazio, hvor han har tilbragt de to siste sesongene. Djordjevic leverte en god førstesesong i Lazio, til tross for et langt skadeavbrekk. Men denne sesongen har han slitt sammen med hele Lazio, som til slutt endte på en skuffende åttendeplass. Denne sesongen står serberen med bare 6 mål på 31 kamper for Biancocelesti.

Filip Djordjevic startet sin karriere i Rød Stjerne hjemme i Serbia, men der er for franske Nantes han har flest kamper, med sine 192. Djordjevic står notert med 4 mål på 14 landskamper for Serbia siden debuten i 2012.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar