La Liga-klubben Granada blir antagelig kjøpt opp av kinesiske investorer i løpet av sommeren. 

Den beryktede Pozzo-familien, som eier Udinese, Watford og Granada, selger etter alt og dømme Granada til kinesiske investorer i løpet av kort tid. Årsaken til salget skal være at Pozzo vil fokusere mer på de to andre klubbene i trianglet, Udinese og Watford.

Salget av Granada skal ha blitt fullført i går under et møte mellom Pozzo og den kinesiske gruppen Desports. Pozzo får angivelig 37 millioner euro for Granada, i tillegg til at de kan ta med seg spillere til deres to andre klubber. Salget vil bli offentliggjort om femten dagers tid da den første betalingen er fullført.

Pozzo-familien, ledet av Gianpaolo Pozzo, kjøpte Granada i 2009 da klubben spilte på nivå tre i Spania.Nivået som Martin Ødegaard har spilt på denne sesongen med Real Madrid Castilla. Og Pozzo har siden den tid ledet Granada opp til det øverste nivået i Spania, La Liga. Pozzo er kjent for å sende spillere på lån mellom sine klubber, og plassere dem der de passer best. Blant dem som har vært innom alle klubbene i Pozzo-trianglet er Watfords Odion Ighalo.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar