Paulo Dybala er ikke en del av Argentinas tropp til sommerens Copa America, nå såes det også tvil om han skal til OL i Rio de Janeiro.

Argentinas landslagssjef, Gerardo Martino, offentliggjorde tidligere denne uken hvilke 23 spillere som skal representere Argentina i sommerens Copa America, som for første gang i turneringens historie spilles utenfor Sør-Amerika. Den kanskje største overraskelsen i Martinos uttak var at Juventus’ juvel, Paulo Dybala, ikke er med. Mange er kritiske til Martinos valg, men Argentina har et sjeldent luksusproblem når det kommer til hvilke angripere som skal med. Om Dybala hadde vært med måtte en annen verdensstjerne ha blitt sittende hjemme.

Siden Dybala ble ekskludert fra Copa America ble det forventet at han skulle representere Argentina under sommerens olympiske leker i Rio de Janeiro, men nå sår hovedpersonen selv tvil om han kommer til å delta i den turneringen. Juventus kommer neppe til å la han reise til OL i en viktig periode av klubbens sesongoppkjøring.

– Jeg er skuffet over på ikke ha blitt kalt opp til Copa America fordi jeg vet at Juventus ikke kommer til å la meg delta i OL. Jeg ønsket å være med til USA, men jeg respekterer trenerens avgjørelse, sa Paulo Dybala i et intervju gjengitt av goal.com.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar