Éver Banega bekrefter at han forlater Sevilla i sommer. 

Det har lenge vært spekulert i fremtiden til Sevillas argentinske midtbanespiller, Éver Banega. Banega var på utgående kontrakt i Sevilla, men en klausul i argentinerens kontrakt gjorde at den i våres ble forlenget med ett år. Nå ser det allikevel ut til at 27-åringens tid i Sevilla er over. Det er enda ikke bekreftet hvor han spiller neste sesong, men det er sterke indikasjoner på at Banega tar turen til Italia og Inter.

– Dette er en veldig vanskelig dag for meg. Jeg har vært veldig glad disse to årene. Det har vært en vanskelig avgjørelse å ta, men i livet må du noen ganger ta slike valg. Jeg tror denne drakten blir værende igjen i huden min. Hjertelig tak for meg, sa Banega, gjengitt av Football-Espana.

Éver Banega endte med 94 kamper for Sevilla siden overgangen fra Valencia sommeren 2014.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar