Domenico Berardis kan bli værende i Sassuolo.

Det er forventet at Domencio Berardi kommer til å bli en av de heiteste italienske spillerne på overgangsmarkedet denne sommeren. Den 21 år gamle vingen har pådratt seg stor oppmerksomhet fra en rekke klubber rundt om i Europa etter å ha levert tre strålende sesonger i Serie A for Sassuolo. Blant beilerne og den største favorittene til å signere Berardi er Juventus. Den gamle dame fra Torino skal ha en avtale med Sassuolo om å kjøpe Domenico Berardi for 25 millioner euro, men interessen fra Juventus virker å ha avtatt ettersom de har viktigere avtaler å fokusere på, blant annet fremtiden til Álvaro Morata.

Nå melder Football-Italia at Berardi har vært i samtaler med Sassuolo angående sin fremtid. Sassuolo, som til høsten skal spille i Europa League for første gang, vurderer nå å beholde sin juvel. Hovedpersonen selv skal heller ikke være helt imot å bli værende etter å ha sett hvordan det har gått med Simone Zaza, etter at han gikk samme vei i fjor. Zaza har i sin første sesong i Juventus slitt med spilletid, og er bak Paulo Dybala, Mario Mandzukic og nevnte Álvaro Morata i kampen om en plass i Massimiliano Allegris startoppstilling.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar