Romelu Lukaku er på vei bort fra Everton. 

Lukaku scoret 18 ligamål for denne sesongen, for et Everton-lag som til slutt endte på en skuffende 11. plass i Premier League.  Everton-spissen sier ifølge Sky Sports – som gjengir tabloidavisen Daily Star –  at han vil høre på hva klubbens nye eier, Farhad Moshiri, har å si, men at han forventer å forlate Liverpool-klubben i løpet av sommeren.

– Jeg er på et sted hvor jeg må gjøre et godt karrierevalg, sier 23-åringen.

– Vi har en ny investor i Everton, og av høflighet vil jeg høre på hva han har å si. Men jeg har mine egne ideer i tankene. Jeg vil vinne titler.

– Jeg har hatt en veldig god sesong, men det er på tide for meg å skaffe meg en CV. Det er derfor jeg spiller fotball. Jeg har det trofé-jagende tankesettet fra Chelsea, sier belgieren.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Simon Moritz Andersen

Elev i videregående skole som er glad i fotball - spesielt Premier League.

Legg igjen en kommentar