Micke Dorsins kneskade tvinger svensken til å gi seg på fotballbanen.

Dorsin skadet kneet i forkant av sesongen og har ikke kommet tilbake på banen for Rosenborgs førstelag denne sesongen.

– Kneet er ikke helt bra ennå. Og jeg vet ikke om det blir bra om noen uker, noen måneder eller om det blir bra i det hele tatt. Jeg kan ikke gi 100 prosent og være den vanlige Micke Dorsin på treningsfeltet lenger, sier Dorsin til Rosenborgs nettside.

– Min siste kamp som jeg spilte her i Norge, var en cupfinale som vi vant. Hvorfor ikke avslutte med det som sin siste kamp i Norge og ha det som minne, sier Dorsin i intervjuet.

Dorsin hadde i utgangspunktet kontrakt med Trondheims-klubben ut året, men selv om han ikke lengre kan spille fotball for klubben, skal han hjelpe til på andre områder ut kontraktstiden.

– Jeg og klubben har blitt enige om at i den kontraktstiden jeg har igjen, så kommer jeg til å hjelpe til med sponsor- og markedsarbeid, som jeg også har gjort ellers. Litt av alt mulig som de kan bruke meg til. Det ser jeg på som en selvfølge, sier svensken som endte med 401 kamper for klubben, 5. mest på Rosenborgs adelskalender.

– Jeg har trivdes kjempegodt her og alltid gjort det. Herlig by, herlige folk og en helt fantastisk fotballklubb, sier Dorsin, som nesten er helt sikker på at han kommer til å fortsette å bo i Trondheim.

Dorsin vant også fem seriemesterskap og ett cupmesterskap med RBK.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar