Ole Gunnar Solskjær og Molde gleder seg til vårsesongens siste kamp søndag.

Rosenborg har hatt en god sesongstart og står med 29 poeng etter 12 kamper, mens Molde er nærmest med 24 poeng.

– Vi er i en posisjon hvor vi ikke er for langt bak, og det er en viktig kamp med tanke på å gå inn til ferien i nærheten av Rosenborg før høstsesongen. Resultatet er viktig, men for å få et godt resultat må man spille godt og prestere. Det er det vi har fokusert på, sier Solskjær til moldefk.no.

Solskjær synes også Rosenborg er i god form, men gleder seg til kampen.

– Det blir en tøff kamp. Det er den tøffeste bortekampen du kan få i Norge, men likevel er det den kjekkeste bortekampen, for det er fullsatt, liv på tribunen og naturgress. Det er slik vi skal ha fotballen, sier Solskjær til klubbens nettsted, samtidig som han fremhever at Molde ikke har tapt for Rosenborg siden 2012.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar