Den spanske landslagsstopperen Marc Bartra er tilgjengelig for småpenger grunnet lite spilletid.

Den manglende spilletiden medfører at utkjøpsklausulen for den 25 år gamle Barcelona-spilleren er på bare åtte millioner euro – i tillegg til at Barcelona har mistet rettighetene til å innsette en tilbakekjøpsklausul om noen utløser utkjøpsklausulen.

Det melder den katalanske avisen SPORT, ifølge The Mirror.

Det skal ikke ha kommet noen konkrete bud på spilleren ennå, men Sevilla og Valencia skal være interessert, i tillegg til at Bartras agenter, Carles Puyol og Ivan De La Peña, skal ha hatt møter med Tottenham denne våren.

Det har de siste årene blitt mer og mer vanlig blant de store spanske klubbene å ha tilbakekjøpsklausuler hvis de selger spillere.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar