Anerkjente Kicker skal ha fått bekreftet at det er forhandlinger mellom den polske superspissen og det spanske hovedstadslaget.

Det bekrefter Robert Lewandowskis agent, Cezary Kucharski, til Kicker.

– Real Madrid kontaktet oss for noen uker siden, vi har hørt på dem og informert Bayern München om at vi har snakket med Real Madrid, sier agenten til den tyske avisen.

Kicker fremhever at det er helt opp til Bayern München hva som skjer videre. Samtidig nevner avisen at utspillet også kan være en taktikk fra Lewandowskis side for å øke spissens lønn i Sør-Tyskland. Spissen har i utgangspunktet tre år igjen av femårskontrakten han signerte med Bayern München etter overgangen fra Borussia Dortmund i 2014.

Karl-Heinz Rummenigge er i hvert fall helt klar på Lewandowskis fremtid.

– Det er en ting jeg er helt sikker på: Robert Lewandowski spiller for Bayern München neste sesong, sier Rummenigge til Kicker.

Bayern München har ennå ikke klart å bli enige med polakken om en ny kontrakt, i motsetning til Manuel Neuer, Thomas Mueller, Jerome Boateng, David Alaba og Javier Martinez, som alle nylig har skrevet under nye langtidskontrakter med klubben.

– Slik er avgjørelsen: Når det gjelder Lewandowski er det ikke nøye hvilket tilbud som kommer på bordet. Vi har ingen smertegrense når det gjelder Robert, sier Bayern-sjefen bestemt om det å eventuelt skulle selge toppscoreren.

Lewnadowski scoret 42 mål på 51 kamper forrige sesong for de tyske dobbeltmesterne. Ni av disse var i Mesterligaen, mens han scoret hele 30 mål i Bundesligaen, noe som var nok til å bli toppscorer – fem mål foran Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar