FK Haugesund sikret seg onsdag formiddag Haris Hajradinović på lån fra KAA Gent i ytterligere ett år.

Utlånsavtalen med den bosniske midtbanespilleren utløpt i utgangspunktet i sommer, men Haugesund har sikret seg 22-åringen frem til 30. juni 2017.

– Haris har vært en viktig spiller for oss i vårsesongen og vi ønsket av den grunn å forlenge låneoppholdet. Vi er svært godt fornøyd med at vi kom til enighet med Gent og at Haris selv ønsket å bli værende, sier daglig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, til hnytt.no.

Hajradinović har startet seks og blitt byttet inn i seks andre kamper i løpet av Tippeligaens første 13 runder. Mest oppmerksomhet fikk Hajradinović etter at han ble utvist mot Strømsgodset for å ha dyttet sin egen keeper i ansiktet. For det ble Hajradinović suspendert i én kamp.

Fotball ,3. april 2016 , Tippeligaen , Eliteserien , Stromsgodset - Haugesund Strømsgodset Haris Hajradinovic , haugesund får rødt kort for dette , Hånden opp i ansiktet på sin egen kepper , Per Kristian Bråtveit , Haugesund (Foto: Anders Hoven/Digitalsport)

UTVIST: Haris Hajradinović ble utvist etter å ha dyttet Haugesund-keeper Per Kristian Bråtveit etter en krangel på banen. (Foto: Anders Hoven/Digitalsport)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar