Javier Hernandez føler han aldri virkelig fikk sjansen i de to største klubbene han har spilt for.

Hernandez ble hentet til Manchester United fra mexikanske C. D Guadalajara i 2010. Han var på mange måter en suksess i Manchester United og scoret flere viktige mål, men hans 37 ligamål ble for spredd utover 103 kamper – hvor han var innbytter i 54 av de. I 2014/15-sesongen ble Hernandez utlånt til Real Madrid, uten at heller der ble gitt tillit som fast valg på topp.

I Bayer Leverkusen har han derimot fått mer tillit og har svart med å score 17 mål fordelt på 28 Bundesliga-kamper i sin første sesong.

– Hvis jeg hadde fått flere sjanser hos United eller Real, hadde jeg sannsynligvis vært «stjernen» der også – det får vi aldri vite. Jeg fikk aldri sjansen. Jeg fikk ikke spille 20 kamper på rad slik at folk kunne si «han er en virkelig god spiller som bør bli», eller «han kan ikke bli stjernespilleren – han er ikke en god spiller», forteller Hernandez til FourFourTwo.

– Jeg startet bare 85 kamper for United, men scoret 60 mål totalt. I Real startet jeg bare 12 kamper, men scoret ni mål. Hos Leverkusen har jeg startet 37 kamper og har scoret 26 mål totalt. Forskjellen er at Leverkusen virkelig ønsker å ha meg på banen. Det gjorde ikke de andre, avslutter Hernandez.

Bayer Leverkusen endte på tredjeplass i Bundesliga forrige sesong. Akkurat nå holder «den lille erten» på med å forberede seg til Copa America med sitt Mexico.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar