Det er stor uvisshet om hvor lang tid det tar før Marco Reus er tilbake.

Reus ble nylig utelatt fra Tysklands EM-tropp. Som da han ikke fikk delta i VM i 2014, er det nok en gang en skade som holder han utenfor. Ifølge Borussia Dortmund sliter Reus med en adduktorskade.

– Han har store helsemessige problemer og kan bare løpe rett frem nå. Det medisinske apparatet kunne ikke gi en klar prognose for Marco. Han har store skadeproblemer og det medisinske apparatet er veldig skeptiske til om han kunne komme seg gjennom de neste ukene og en såpass tøff turnering, uttalte landslagssjef Joachim Löw om hvorfor Reus ble utelatt fra EM-troppen, ifølge The Guardian.

Ifølge den pålitelige lokalavisen Ruhr Nachrichten skal det derimot være flere mulige diagnoser for Reus’ skade. Basert på uttalelser fra Sami Khedira, kan det også være en inflammasjon ved bekkenet.

– Det er en veldig delikat diagnose. Det er klart at det kan dreie seg om noen uker eller noen måneder, sier en tidligere Bundesliga-lege som ønsker å være anonym til lokalavisen, samtidig som han fremhever at det er en skade med flere mulige behandlinger og at det er forskjellige meninger om det medisinsk sett.

Også Bild sitter på informasjon om at skaden kan være mer alvorlig enn først trodd.

– Inflammasjon i bekkenet er en veldig delikat skade for en fotballspiller. Hvis inflammasjonen er så ille at han derfor går glipp av EM, kan han miste fire måneder eller enda lengre, uttalte Dr. Bernd Kabelka til Bild om skadeomfanget.

Reus skal ha slitt med kroniske problemer med adduktorene og har regelmessig besøkt en nederlandsk spesialist, ifølge Ruhr Nachrichten. Lokalavisen melder også at det var under cupfinalen, som Borussia Dortmund tapte på straffer mot Bayern München, at skaden skal ha forverret seg.

Ifølge legen lokalavisen har snakket med, kan man spille med en slik skade, så lenge man klarer å holde smertene under kontroll, men at det kan gå utover hvor lang tid det tar før man blir helt frisk.

Ifølge Bild skal Borussia Dortmund ha bestemt seg for å ta tiden til hjelp slik at Reus kan bli helt kvitt skadeproblemene.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar