Roberto Di Matteo kommer til å bli bekreftet som Aston Villas nye manager torsdag.

Det melder Daily Mail.

Avtalen skal strekke seg over to år, og inneholder en bonus på £2 millioner, omtrent 24 millioner norske kroner, hvis klubben rykker opp fra Championship. Italieneren skal ha vært førstevalget til Tony Xia, kineseren som holder på å kjøpe Aston Villa fra Randy Lerner. Ifølge Daily Mail vil italieneren få bruke flere titalls millioner pund i sommerens overgangsvindu.

Di Matteo vant som kjent Mesterligaen, samt FA-cupen, som Chelsea-manager i 2012, men måtte forlate jobben allerede i november samme år.

I tillegg til det, har Di Matteo vært manager for Milton Keynes Dons, West Bromwich Albions, hvor han hjalp klubben til opprykk i 2010 etter en andreplass i Championship, samt at han trente Schalke 04 i mesteparten av 2014/15-sesongen.

Di Matteo hadde også en god spillerkarriere, hvor han kanskje er mest kjent for periodene i Lazio og særlig Chelsea.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar