Kristoffer Larsen er så godt som klar for en overgang til Lyngby.

Ifølge BT blir sannsynligvis alt klart fredag.

Larsen har opplevd både oppturer og nedturer i løpet av de fem årene han har vært i Brann, men med lite spilletid og en kontrakt som løper ut etter årets sesong, kommer overgangen som alt annet enn et sjokk, ifølge BT.

– Vi ønsker å hente Kristoffer, og har gitt beskjed om dette til Brann. Nå ligger ballen hos dem, men dette har jo pågått siden i vinter. Så vi er nødt til å få en avklaring ganske raskt, sier Nielsen til Bergensavisen.

Lyngby spiller i øverste divisjon i Danmark og klubbens trener er tidligere Brann-spiller David Nielsen. Nielsen har i tillegg trent både Nest-Sotra og Strømsgodset.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar