Det kan se ut som det blir utlån i stedet for en permanent overgang bort fra Barcelona for Marc Bartra.

Som følge av lite spilletid forrige sesong, skal utkjøpsklausulen til den 25 år gamle midtstopperen ha falt til lave €8 millioner. Barcelona skal også ha mistet muligheten til å innsette en tilbakekjøpsklausul ved et eventuelt salg.

Barcelonas løsninger for å ikke miste stopperen, hvis kontrakt går ut om to år, på permanent basis for såpass lite penger, er å tilby midtstopperen en forlengelse på ytterligere to år, samtidig som de vil sikre ham spilletid ved å låne ham ut i to sesonger før han returnerer til Nou Camp. Det melder den spanske avisen Sport.

Under en pressekonferanse torsdag, uttalte Robert Fernández, Barcelonas sportsdirektør, at Bartra har fantastiske kvaliteter, trenger spilletid og at man ser etter en løsning.

Bartra er blant de 23 som er tatt ut i Spanias EM-tropp.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar