17 år gamle Andrea Norheim er så godt som klar for Mesterliga-vinneren.

Det melder NRK.

Norheim har lenge blitt koblet med Lyon, og har i løpet av vinteren også vært på treningsopphold med den franske klubben som vant den franske cupen, serien og Mesterligaen forrige sesong.

– Det er ekstremt stort, det går nesten ikke an å beskrive det. Det er nesten uvirkelig at jeg har oppnådd det. Det var ikke et vanskelig valg, jeg kunne ikke takke nei til en så stor sjanse, sier Norheim til NRK om overgangen til Europas beste lag.

Det har derimot blitt lite spilletid for Klepp i Toppserien i år, etter at Norheim har vært mye borte med landslag og vært på treningsopphold hos Lyon.

– Andrea var ikke tilgjengelig i starten av sesongen da ho blant annet var på prøvespill i Lyon. Da ho ble disponibel fungerte våre offensive spillere godt. Vi heier på Andrea og det er naturlig at en spiller som henne er misfornøyd med å være ute av laget, sier Klepps sportslige leder, Tor Åge Risnes, til NRK.

Det eneste som gjenstår nå før 17-åringen er klar for Lyon, er at FIFA må godkjenne avtalen, siden hun er under 18 år.

Fra før spiller Ada Hegerberg for Lyon. Angrepsspilleren ble toppscorer både i den franske serien og i Mesterligaen forrige sesong. Totalt scoret hun 54 mål forrige sesong.

Celebration Lyon . Olympique Lyonnaise wins the cup after penalties Reggio Emilia 26-05-2016 Wolfsburg - Lyon Women's Champions League Final . Foto Andrea Staccioli / Insidefoto Ada Hegerberg

MESTERLIGAVINNERE: Ada Hegerberg løfter Mesterliga-troféet etter at Lyon slo Wolfsburg på straffer i Mesterliga-finalen. (Foto: Andrea Staccioli/Insidefoto)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar