Villarreals ivorianske midtstopper, Eric Bailly, er klar for Manchester United.

Manchester United bekreftet på sin hjemmeside onsdag ettermiddag at de har kjøpt den ivorianske midtstopperen, Eric Bailly, fra den spanske klubben Villarreal. Klubben har naturligvis ikke gått ut med noen overgangssum, men ifølge BBC så skal overgangssummen ligge på omtrent 30 millioner pund. 22-åringen har signert en fireårs kontrakt med den engelske storklubben, med opsjon på ytterligere to år.

– Det er en drøm som går i oppfyllelese å spille for Manchester United. Å spille fotball på det høyeste nivået er noe jeg alltid har ønsket. Jeg ønsker å utvikle meg til å bli så god jeg kan, og jeg tror at å jobbe med José Mourinho vil utvikle meg i riktig retning, både for meg selv og for klubben. Jeg ser frem til å møte mine nye lagkamerater og starte et nytt kapittel i mitt liv, sa Bailly til klubbens hjemmeside.

– Eric er en ung talentfull midtstopper. Han har hatt en bra progresjon så langt, og kan bli en av de beste i verden, sa José Mourinho om sin nye elev.

Eric Bailly er et produkt av ungdomsakademiet til den spanske klubben Espanyol, men har siden januar 2015 spilt for Villarreal, hvor han etter hvert har blitt fast inventar og en viktig spiller. Midtstopperen står også notert med 14 landskamper for sitt Elfenbenskysten siden debuten i januar 2015.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar