Fiorentinas klage til FIFA angående Mohamed Salahs overgang fra Chelsea til Roma avvist.

Da Juan Cuadrado ble solgt fra Fiorentina til Chelsea i januar 2015 kom Mohamed Salah på lån til Fiorentina som en del av avtalen. Salah skulle i utgangspunktet spille for Fiorentina frem til sommeren 2015, men Fiorentina hadde en opsjon på å forlenge lån med ett år. Fiorentina utløste opsjonen, men Salah nektet å spille for Fiorentina, og returnerte til Chelsea. Chelsea sendte han da videre til Roma på et sesonglangt lån, med en påbudt kjøpsopsjon. Fiorentina meldte da Chelsea inn til FIFA, da de krevde kompensasjon for at Salahs lån ikke ble forlenget, noe som var en del av avtalen som sendte Juan Cuadrado til England. Og i går kom beskjeden om at Fiorentinas klage til FIFA har blitt avvist.

– Vi kan bekrefte at Dispute Resolution Chamber (DRC) har behandlet uenighetene mellom den italienske klubben, ACF Fiorentina, og den engelske klubben, Chelsea FC, angående spilleren Mohamed Salah Ghaly. Resultatet har blitt formidlet til klubbene uten begrunnelse 8. juni 2016. Klagen fra den italienske klubben er avvist, men siden avgjørelsen ikke er endelig vil vi ikke kommentere saken ytterligere, sa en talsmann fra FIFA gjengitt av Football-Italia.

Fiorentina har uttalt at de vil anke avgjørelsen videre til Den Internasjonale Voldgiftsretten For Sport.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar