Et stupestunt av M’Baye Niang gjør hans fremtid i Milan usikker. 

En video på Instagram viser Milans M’Baye Niang stupe fra taket på et hus og ned i et basseng. Nå risikerer den 21 år gamle angriperen å bli bøtelagt av Milan for sin ansvarsløse handling, som kunne satt han på sidelinjen i lang tid med skade. Noen personer i Milans ledelse vil også legge Niang ut for salg etter hendelsen.

Det er ikke første gang M’Baye Niang havner i dårlig lys i Milan. I februar havnet han i en bilulykke som satt han ut av spill resten av sesongen. Det kommer ikke frem om Niang hadde skyld i bilulykken, men disse to episodene skal ha fått administrerende direktør, Adriano Galliani, lysten på å selge franskmannen til en utenlandsk klubb, ifølge Football-Italia. En klubb som kan nyte godt av det er regjerende Premier League-mester, Leicester City, som etter sigende skal være interessert i å hente M’Baye Niang til King Power Stadium.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar