Veteranen Michael Carrick har forlenget sin kontrakt med Manchester United.

Manchester United bekreftet i går på sin hjemmeside at de har forlenget kontrakten til midtbaneveteran Michael Carrick. 34-åringen, som hadde en kontrakt som går ut i slutten av denne måneden, har signert en ny ett-års avtale med den engelske storklubben.

– Denne store klubben har vært en del av mitt liv de siste ti årene, så jeg er glad for at denne utrolig reisen fortsetter. Det er stort å få muligheten til å spille under José Mourinho, som har oppnådd så mye i sin karriere som manager. Jeg vil takke fansen for deres enorme støtte. Å vinne FA-cupen var et stort øyeblikk og forhåpentligvis kan vi fortsette å vinne titler, sa Carrick til klubbens hjemmeside.

Det har lenge vært spekulert i om Carrick har noen fremtid i Manchester United etter ankomsten til José Mourinho. Rykter ville ha det til at Carrick hadde spilt sin siste kom for rødtrøyene, men nå kom bekreftelsen på at han er ønsket med videre i klubben han har spilt for siden 2006.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar