John Arne Riise har bestemt seg for å legge opp som fotballspiller med umiddelbar virkning. 

John Arne Riise kalte i går inn til en pressekonferanse med Aalesund FK og han selv i dag klokka 12.00. På pressekonferansen skulle det avsløres en nyhet, og spekulasjonene om at Riise skulle legge opp begynte på sosiale medier umiddelbart. I dag slapp Riise nyheten og bekreftelsen de fleste av oss ventet på sin egen blogg – 35-åringen legger opp som fotballspiller med umiddelbar virkning.

Ifølge innlegget på bloggen er det mangelen på motivasjon og den indre gløden som gjør at John Arne Riise velger å legge fotballskoene på hylla. Riise skriver videre at det er en tung og trist avgjørelse han har tatt, og at personene rundt han forstår og støtter hans avgjørelse. Spesielt vanskelig skal det ha vært å meddele nyheten til hans yngre bror og god kompis, Bjørn Helge Riise. Det var for å spille sammen med Bjørn Helge at John Arne Riise returnerte til norsk fotball i våres. Lillebror skal ha forsøkt å overtale John Arne Riise til å fortsette karrieren, men har ikke lyktes, og støtter nå John Arnes avgjørelse.

John Arne Riise er en av Norges mest meritterte fotballspillere og den spilleren med flest landskamper for Norge med sine 110. Han startet karrieren i Aalesund, men reiste utenlands for å spille for Monaco i 1998, bare 18 år gammel. I 2001 meldte venstrebacken overgang til den engelske storklubben Liverpool, hvor han fikk en stor stjerne, og bidro til klubbens triumf i Champions League i 2005. I 2008 reiste han videre til AS Roma, hvor han tilbragte tre sesonger. Etter det vendte Riise tilbake til engelsk fotball og Fulham for tre sesonger. Siden 2014 har Riise spilt for kypriotiske APOEL og Delhi Dynamos i India, før han vendte hjem til Aalesund i våres for å avslutte en fantastisk fotballkarriere hjemme i Norge.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar