Romas elegante midtbanespiller, Miralem Pjanic, er klar for Juventus.

Juventus bekreftet i dag på sine hjemmeside at de har kjøpte den bosniske midtbanespilleren, Miralem Pjanic, fra Roma. 26-åringen kostet Juventus 32 millioner euro, og har signert en kontrakt som binder han til Den gamle dame frem til sommeren 2021.

Det har lenge vært spekulert i fremtiden til Miralem Pjanic. Playmakeren har vært linket til flere av toppklubbene i Europa. Blant klubbene som har blitt nevnt i sammenheng med Pjanic er Barcelona, Bayern München, Paris Saint-Germain og Manchester United. Men det er altså Juventus som vant kampen om bosnieren.

Pjanic er et produkt av ungdomsakademiet til den franske klubben Metz. Etter en sesong på klubbens førstelag be han solgt videre til Lyon sommeren 2008, hvor han spilte tre sesonger. I 2011 flyttet Pjanic videre til Italia og Roma, hvor han har utviklet seg til å bli en av de ypperste midtbanespillerne i verden. Spesielt denne sesong har Pjanic vært meget god for Giallorossi. I løpet av sine fem år i den evige stad har 26-åringen spilt 185 kamper i den rød trøyen. Han står også notert med 69 landskamper for sitt Bosnia-Hercegovina.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar