Den tidligere nederlandske stopperkjempen, Jaap Stam, tar over den ledige trenerjobben i Reading.

Championship-klubben Reading bekreftet i dag på sin hjemmeside at de har ansatt Jaap Stam som klubbens nye manager. Stam tar over den ledige trenerjobben etter Brian McDermott, som fikk sparken i mai etter under et halvt år i jobben. 43-åringen har signert en to-års kontrakt, med opsjon på ytterligere ett år. Stam blir med det den første ikke-britiske manageren i Reading.

Den tidligere Manchester United og Milan-forsvareren kommer fra en jobb som assistenttrener for Jong Ajax, som er reservelaget til den nederlandske storklubben Ajax. Stam får med seg Andries Ulderink og Said Bakkati som en del av trenerteamet på Madjeski Stadium. Jobben i Reading blir Stams første jobb som hovedtrener. Han har også tidligere jobbet som speider i Manchester United og vært assistenttrener i PEC Zwolle og Ajax.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar