Mushaga Bakenga fikk spille for Rosenborg mot Verdal.

Bakenga skal trene med Rosenborg i tiden fremover, og i en treningskamp mot Verdal, fikk den tidligere RBK-spilleren igjen ikle seg Rosenborg-drakta da Verdal feiret klubbens 100-årsjubileum.

– Det var deilig. Det var som å komme hjem. Veldig fornøyd med å ha på drakta og få spilt med kompisene igjen, så det var godt, forteller Bakenga til RBK.no etter at han scoret ett mål da Rosenborg slo Verdal 5-0.

Bakenga forlot Rosenborg tilbake i begynnelsen av 2012 til fordel for Club Brugge. Der har tiden stort sett gått med til en rekke mer eller mindre vellykkede låneopphold. Rett før fjorårets sesong, hvor han skulle spille for Molde, røk Bakenga imidlertid akillesen, og har ikke fått tillit i Molde-trøya under Ole Gunnar Solskjær.

– Situasjonen er at han er Molde-spiller egentlig. Molde har vært veldig greie med «Mush» og latt han trene med oss, og det synes jo vi òg er kjempeålreit. Mush er en spennende herremann, og ikke minst en rosenborger og trønder, så da får vi muligheten til å se han litt. Og prate litt òg, sier Kåre Ingebrigtsen om å ha Bakenga på trening med de regjerende seriemesterne i tiden fremover.

På spørsmål om å eventuelt hente Bakenga til Rosenborg, svarer RBK-treneren følgende til klubbens hjemmeside.

– Vi får se hva som skjer fremover. Det blir spennende.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar