En overgang til Real Madrid skal ikke lenger være aktuelt for David de Gea. 

Den spanske keeperen var svært nære en overgang til den spanske storklubben forrige sommer, men det hele gikk i vasken i siste minutt. Det førte til at de Gea i stedet forlenget kontrakten med Manchester United og ble å se mellom stengene på Old Trafford denne sesongen.

Nå tyder mye på at de Gea spiller i United også neste sesong, i hvert fall hvis vi skal tro Sky Sports’ Guillem Balague.

– Jeg tror de Geas situasjon nå er avklart, sier Balague til TV-kanalen.

– Real Madrid har bestemt seg for å ikke gå for ham. Han er fornøyd, han ønsker å bli i Manchester United og se hva José Mourinho bringer med seg.

Morata, Bellerin og Nolito

Balague sitter også på informasjon om andre mulige overganger. Real Madrid skal ønske å hente Juventus’ Alvaro Morata tilbake til den spanske hovedstaden. Men også Premier League-klubbene Arsenal, Chelsea og Manchester United skal ønske seg den spanske spissen.

Arsenals høyreback Hector Bellerin skal samtidig være ønsket av Real Madrids rival Barcelona, hvor spanjolen spilte i sine ungdomsår. Bellerin fikk denne sesongen, som eneste Arsenal-spiller, plass på årets lag i Premier League.

– Barcelona prøver å hente Hector Bellerin fra Arsenal, og de tror at de har en sjanse. Men Arsenal tror ikke at Barcelona har en sjanse i det hele tatt, sier Balague. Katalanernes back up-plan, dersom de ikke skulle få Bellerin, skal være Chelseas Cesar Azpilicueta.

Samtidig ønsker Manchester City å hente Celta Vigos angriper Nolito. Ifølge Balague skal klubben føle seg overbevist om at spilleren signerer i løpet av sommeren.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Simon Moritz Andersen

Elev i videregående skole som er glad i fotball - spesielt Premier League.

Legg igjen en kommentar