Shanghai SIPG skal ha lagt inn et bud på 55 millioner euro.

I følge kinesiske medier skal brasilianske Hulk, som spiller for Zenit St. Petersburg, være på vei til Kina og Shanghai SIPG som for øyeblikket ligger på fjerdeplass i den kinesiske Superligaen.

I vinter skal en annen kinesisk klubb, Guangzhou Evergrande, ha fått et bud på 30 millioner euro avslått av Zenit.

I Shanghai SIPG vil 29-åringen bli en av de best betalte fotballspillerne i verden og ifølge rapportene skal han erstatte en av de andre best betalte spillerne i verden, Asamoah Gyan, som skal være på vei bort fra klubben. Hulk vil angivelig få en årslønn på rundt 20 millioner euro.

Hulk hadde en god sesong for Zenit forrige sesong med 17 mål og 19 assists på 27 kamper i den russiske ligaen i tillegg til fire mål og fire assists på syv kamper i Champions League.

Bundesliga-brasilianer også på vei til Kina.

Det rapporteres også at Wolfsburgs Luiz Gustavo skal være på vei til nevnte Guangzhou Evergrande ettersom midtbanespilleren ikke skal trives i Tyskland.

I følge Kicker skal Gustavo ha en utkjøpsklausul på rundt 35 millioner euro og 28-åringens agent skal være på plass i Kina.

Den tidligere brasilianske landslagtreneren Luis Felipe Scolari er sjef for ligalederen i Kina og Luiz Gustavo kan danne midtbanepar med landsmannen Paulinho.

Luiz Gustavo er på vei til Guangzhou Evergrande (Foto: Digitalsport)

Luiz Gustavo er på vei til Guangzhou Evergrande (Foto: Digitalsport)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar