Neven Subotic ser seg om etter en vei bort fra Bundesliga-klubben Borussia Dortmund.

– Det siste året har jeg innsett at min kjærlighet til fotball og min aktive rolle på banen er for stor til å bli sittende på sidelinjen.

Slik åpner Neven Subotic innlegget på sin Facebook-profil hvor han sier at han kan komme til å forlate Borussia Dortmund. Videre fortsetter serberen:

– Jeg er inne i fotballspillerens beste år og vil naturligvis bruke disse til å bringe meg og laget fremover. Og ha følelsen av å være til nytte på banen og gi alt for laget mitt.

Subotic har blitt satt på benken under Thomas Tuchels regime hos de gule fra Dortmund, treneren har foretrukket Sokratis Papastathopoulos og Mats Hummels i midtforsvaret, og Subotic fikk kun 11 kamper forrige sesong, seks i ligaen og fem i Europa League. Dortmund har allerede funnet erstatter for Hummels som gikk til Bayern München i Barcelonas Marc Bartra og dermed har ikke veien frem til startellveren blitt noe kortere for Subotic.

Det har ikke vært lett å være Neven Subotic det siste året (Foto: Digitalsport)

Det har ikke vært lett å være Neven Subotic det siste året (Foto: Digitalsport)

Flere Premier League-klubber, blant annet Liverpool, har blitt linket til 27-åringen fra Banja Luka i Serbia i tillegg til Hamburg fra Bundesligaen.

Subotic avslutter innlegget med å forklare at han ikke er fornøyd med å sitte på benken og heve lønn.

– Jeg vil ikke tjene mine penger på benken, men være en aktiv del av en historie, slik som jeg var inntil i fjor. Jeg håper dere kan akseptere og forstå det. BVB er klubben i mitt hjerte og det vil den alltid være.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar