Henrikh Mkhitaryan skal være svært nær en overgang til Manchester United. 

Det melder pålitelige Kicker, som melder at det nå er praktisk talt klart at armeneren kommer til å dra til den engelske storklubben. Det eneste som nå mangler, er at man får klargjort de siste detaljene, at Borussia Dortmund styre godkjenner salget og at Mkhitaryan består den medisinske sjekken.

Borussia Dortmund skal ha avslått å kommentere saken tirsdag, men BVB-sjef, Hans-Joachim Watzke, uttalte søndag at saken ville bli løst denne uken.

Borussia Dortmund skal i utgangspunktet ha vært lite lystne til å selge spilleren etter at de tidligere i sommer har solgt både Mats Hummels og İlkay Gündoğan tidligere i sommer, men overgangen har tvunget seg gjennom etter at armeneren, som kun har ett år igjen av kontrakten, ikke har vært villig til å forlenge, i tillegg til det høye budet fra Manchester United.

Den 27 år gamle armeneren scoret totalt 23 mål og hadde 32 assist til sammen i alle turneringer forrige sesong.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar