Gabriele Angella er klar for Udinese. 

Den italienske midtstopperen, Gabriele Angella, er klar for Udinese, melder Football-Italia. Angella kommer fra engelsk fotball og Watford,og har signert en kontrakt med Udinese som binder han til klubben frem til sommeren 2020. 27-åringen var også en del av Udinese fra 2010 til 2013, men var for det meste lånt ut til andre klubber.

Watford og Udinese eies som kjent begge av Gino Pozzo, som er kjent for å flytte spillere mellom klubben etter hvor de passer best og hvilken klubb som har mest bruk for dem.

Gabriele Angella spilte for den engelske Championship-klubben Queens Park Rangers forrige sesong, da på lån fra nevnte Watford. Han slo aldri helt til i QPR, og endte opp med bare 18 kamper for London-klubben.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar