Leeds’ Giuseppe Bellusci er klar for Empoli. 

Det har lenge vært spekulert i fremtiden til Giuseppe Bellusci, og mye har tydet på at hans tid i Leeds er over. I dag kom bekreftelsen på at han er ferdig i Leeds, ihvertfall for denne gang.

Football-Italia melder at Bellusci lånes ut til Serie A-klubben Empoli kommende sesong. Den italienske klubben skal også ha en kjøpsopsjon på Bellusci, noe som gjør at de kan gjøre avtalen permanent neste sommer. Det sies å være familiære årsaker til at 26-åringen forlater Leeds United. Han blir med det den andre Leeds-spilleren til å forlate Elland Road på overgangsvinduets første dag, etter at Tommaso Bianchi ble klar for Ascoli.

Bellusci skal fylle tomrommet etter Lorenzo Tonelli i Empoli-forsvaret, etter at han tidligere i sommer meldte overgang til Napoli. Det er store sko å fylle for Bellusci, men på sitt beste har han vist seg å være en bra midtstopper. Problemet er at han for ofte gjør store tabber som koster laget viktig poeng.

Giuseppe Bellusci er et produkt av den italienske klubben Ascoli. Sommeren 2009 meldte han overgang til Catania. Han var en del av Catania-laget som i 2011/2012 sesongen endte på en sterk åttendeplass i italiensk Serie A. Etter Catanias nedrykk våren 2014, reiste han videre for å prøve lykken i England og Leeds United. Nå vender Bellusci hjem til Italia for nye utfordringer. Giuseppe Bellusci endte med 61 kamper og 2 mål for Leeds United.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar