Crystal Palaces Dwight Gayle melder overgang til Newcastle United. 

Crystal Palace bekreftet i dag på sin hjemmeside at de har solgt den engelske spissen Dwight Gayle til Newcastle United. Overgangssummen ligger på 10 millioner pund, og ut i fra det vi i Fotballsonen kjenner til er overgangen ikke en del av Andros Townsends overgang motsatt vei. Newcastle bekrefter på sin hjemmeside at de ar signert en fem-års avtale med 25-åringen.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse å komme til en så stor klubb som dette. Newcastle har en enorm fanskare og en stor historie, så det er fantastisk å være her. Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, vise meg frem og score målene som bringer Newcastle tilbake i Premier League, hvor de hører hjemme, sa Gayle til Newcastles hjemmeside.

Newcastles manager Rafael Benítez hadde mye positivt å si om sin nye elev.

– Dwight er en god spiller og en bevist målscorer, så det er fantastiske nyheter at han har kommet til oss. Han har en stor personlighet, og masse energi og fart. Han er også en god avslutter, så han vil score mål for oss, det er helt sikkert. Han kjenner engelsk fotball svært godt, og det er viktig i Championship. Jeg er sikker på at Dwight vil bevise at han kan utgjøre en forskjell for oss, og jeg ser frem til å jobbe med han, sa Benítez.

Dwight Gayle var tidligere en del av Arsenals ungdomsakademi, men det var i Stansted FC at han begynte å utmerke seg. Siden har han gått fra klubb til klubb, og på den måten klatret i ligasystemet. Han var i sin tid Crystal Palace dyreste spiller da de hentet han fra Peterborough i 2013. Dwight Gayle scoret 24 mål på sine 75 kamper for The Eagles. 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar