Swanseas Kyle Bartley er klar for Leeds United. 

Swansea-midtstopper, Kyle Bartley, ble i dag klar for Leeds United, det melder Yorkshire Evening Post  25-åringen kommer på et sesonglangt lån, og skal forhåpentligvis bedre et forsvar som var svært rufsete forrige sesong.

Bekreftelsen kom samme dag som det ble klart at Giuseppe Bellusci forlater klubben. Bartley blir Leeds’ andre signering i sommer, etter at de tidligere i sommer hentet den svenske spissen, Marcus Antonsson, fra Kalmar FF.

– Det føles fantastisk å være her. Jeg fant ut for en ukes tid siden at Leeds var interessert i meg, og har siden sett frem mot dette. Jeg er glad for å være på plass, og ha signert på alt. Det var flere klubber som var interessert i meg, men etter at jeg snakket med manageren (Garry Monk), sa jeg til agenten min at dette var en eneste klubben for meg. Med historien og størrelsen til klubben så kunne jeg ikke si nei. Jeg ønsket å komme hit for å spille hver uke, og forhåpentligvis blir det en suksessrik sesong for klubben, sa Bartley i et intervju gjengitt av Yorkshire Evening Post.

25-åringen har også tidligere spilt under Leeds’ nye manager, Garry Monk, da sistnevnte var manager for Swansea. De to siste sesongene har det blitt svært lit spilletid på Bartley i Swansea, da han bare fikk 8 kamper for waliserne.

Garry Monk hadde bare gode ord å si om sin nye elev.

– Jeg er fornøyd med å få inn Kyle. Kyle har jobbet under meg i to år og jeg kjenner han veldig godt, og jeg vet hva han er god for. Forsvaret er et område hvor vi trenger å styrke den kvaliteten vi allerede har. Kyle har jobbet med meg og vet hvordan jeg jobber, så det hjelper. Jeg tror han er på et steg i karrieren hvor han ønsker å vise seg frem og kjempe om en plass på laget. Han er stor, sterk og en veldig god forsvarer, sa Monk om sin nye spiller.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar