Leeds’ Tommaso Bianchi returnerer til italiensk fotball.

Tommaso Bianchis opphold i Leeds nærmer seg slutten. 27-åringen blir ifølge Yorkshire Evening Post klar for Ascoli når overgangsvinduet åpner fredag. Bianchi har siden januar vært på utlån i den italienske klubben, og skal ha imponert nok til en permanent avtale med klubben. Det er ennå ukjent hvor mye Ascoli må ut med for Bianchi, men det vi vet er at han skal ha signert en tre-års kontrakt med klubben som spiller i italiensk Serie B.

Tommaso Bianchi avslutter med det et mislykket opphold i engelsk fotball. Den italienske midtbanespilleren kom til Leeds fra Sassuolo sommeren 2014, men har slitt stort med skader og spilletid. Bianchi spilte 26 kamper for Leeds forrige sesong, men har ikke vært på banen ett eneste minutt denne sesongen, og ble sendt på utlån til nevnte Ascoli i januar.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar