Nolito er endelig klar for Manchester City.

Ryktene har gått lenge om at Nolito stadig har nærmet seg en overgang til Manchester City. Og i dag morges kom bekreftelsen vi har ventet på. Manchester City bekreftet på sin hjemmeside at de har hentet den spanske angriperen Manuel Agudo Durán, bedre kjent som Nolito. 29-åringen kommer fra den spanske klubben Celta Vigo, og har signert en fire-års kontrakt med City. Det er fortsatt ukjent hvor mye Manchester City måtte ut for å sikre seg Nolitos tjenester, men ifølge Sky Sports har Manchester City utløst Nolitos utkjøpsklausul på 13,8 millioner pund. Nolito blir Manchester Citys andre signering i sommer, etter at klubben tidligere har sikret seg tyske Ilkay Gündogan.

Nolito slo igjennom i den spanske klubben Atlético Sanluqueño på rundt midten av 2000-tallet. Siden har han vært innom Écija Balompié, Barcelona, Benfica og Granada, før han virkelig slo ut i full blomst i Celta Vigo. Siden overgangen til Celta Vigo i 2013 har Nolito scoret 39 mål på 103 opptredener for den spanske klubben. 29-åringen står også notert med 4 mål på 9 kamper for sitt Spania, og var en del av den spanske troppen som skuffende nok røk ut av EM allerede i åttendelsfinalen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar