Newcastles Andros Townsend er klar for Crystal Palace.

Crystal Palace bekreftet i morgentimene fredag at de har hentet en 24 å gamle vingen, Andros Townsend, fra Newcastle. London-klubben måtte ut med 13 millioner pund for Townsend, som har signert en fem-års kontrakt med Premier League-klubben.

– Jeg er ekstremt glad. Jeg snakket med både manageren og styreformannen før jeg signerte, og jeg er fornøyd med å være en del av Crystal Palaces fremtid. Ut ifra det jeg har hørt er fremtiden lovende, og jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, sa Townsend til klubbens hjemmeside.

Styreformann Steve Parish var full av lovord om Crystal Palaces nyervervelse.

– Det er fantastisk at vi har klart å hente en spiller av Andros’ kvalitet til klubben. Han har spilt i Premier League i årevis og har representert England flere ganger, og han er fortsatt bare 24 år. Andros er et spennende offensivt talent, og jeg klarer nesten ikke å vente på å se han i den røde og blå drakten i den nærmeste fremtid, sa Parish.

Andros Townsend kom til Newcastle fra Tottenham i januar, men klarte ikke å bidra nok til at The Magpies berget plassen i Premier League. Nå skifter 24-åringen beite nok en gang for å slippe og bli med ned i Championship. Townsend spilte 13 kamper for Newcastle og scoret 4 mål i sine måneder i klubben.

Crystal Palace blir Townsends tolvte klubb. Tidligere har vingen spilt for Tottenham, Yeovil, Leyton Orient, MK Dons, Ipswich, Watford, Millwall, Leeds, Brimingham, QPR og nevnte Newcastle. Riktignok har hans opphold i de fleste av disse klubbene vært korte låneopphold.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar