Den franske midtbanespilleren, Nampalys Mendy, er klar for Leicester City.

De regjerende Premier League-mesterne har så langt vært aktive på overgangsmarkedet. Ron-Robert Zieler og Luis Hernández er allerede hentet inn. I dag kunne de også bekrefte sommerens tredje signering. Franskmannen Nampalys Mendy ble bekreftet klar på klubbens hjemmeside.

Nampalys Mendy har blitt hentet fra den franske klubben Nice, for en ennå ukjent overgangssum. Den 24-årige midtbanespilleren har signert en kontrakt som binder han til Leicester City frem til sommeren 2020. Overgangen er ennå ikke godkjent av Premier League og FA, men man regner med at det vil gå i orden ganske greit.

Nampalys Mendy er et produkt av ungdomsakademiet til Monaco, en klubb han også står med 80 kamper for etter debuten i 2010. I 2013 meldte han overgang til Nice. I Nice har han tatt nye steg, og var en svært viktig brikke for Nice-laget som tok en meget sterk fjerdeplass i Ligue 1 forrige sesong. 24-åringen, som står notert med flere aldersbestemte landskamper for Frankrike, endte med 121 kamper for Nice i denne omgang.

Leicester har i det siste hatt stor suksess med å hente relativt ukjent spillere fra fransk fotball. I 2015 ble N’Golo Kanté hente fra Caen, og i 2014 ble Riyad Mahrez hentet fra Le Havre.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar