Arsenal er enige om en overgang for den japanske spissen, Takuma Asano.

Arsenal bekreftet i dag på sin hjemmeside at de er enige med Sanfrecce Hiroshima om en overgang for Takuma Asano. Itillegg til den medisinske testen er det bare noen detaljer som gjenstår før 21-åringen er offisielt klar for Arsenal. Men siden klubben velger å gå ut med nyheten om Asano kan vi anta at det bare er et tidsspørsmål før Asano kan ikle seg den rød og hvite drakten.

Arsenals manager Arsène Wenger virker å være veldig fornøyd med den sin nye elev.

– Takuma er en ung og talentfull spiss, og er helt klart en spiller for fremtiden. Han har hatt en imponerende start på sin karriere i Japan, og vi ser frem til å utvikle han videre de neste årene, sa Wenger til klubbens hjemmeside.

Takuma Asano kom til Sanfrecce Hiroshima i 2013, og har siden den gang scoret 25 mål på 89 kamper for den japanske klubben. 21-åringen, som står notert med 1 mål på 5 landskamper for sitt Japan, er forventet å delta i OL i Rio de Janeiro neste måned.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar