Manchester Citys stjerneskudd, Kelechi Iheanacho, nektes å delta i OL. 

Manchester Citys nigerianske spisstalent, Kelechi Iheanacho, nektes å delta i de olympiske leker i Rio de Janeiro, som arrangeres neste måned, melder Sunday Express. Årsaken til at 19-åringen ikke får bli med sitt Nigeria til OL skal være at Manchester Citys nye manager, Pep Guardiola, ønsker å ha med Iheanacho i oppkjøringen til den nye sesongen som sparkes i gang i August.

Iheanacho var blant de 35 spillerne som var tatt ut til Nigerias bruttotropp til OL. Dette til tross for at Manchester City hadde gitt det nigerianske fotballforbundet beskjed om at de ikke kom til å gi slipp på Iheanacho i en så viktig treningsperiode. Det nigerianske fotballforbundet svarte Manchester City at de hadde full forståelse for deres valg, men allikevel så ble Iheanacho tatt ut til bruttotroppen.

Kelechi Iheanacho hadde sitt gjennombrudd i Manchester City forrige sesong. 19-åringen noterte seg da med 14 mål og 7 målgivende pasninger på sin 36 kamper for Manchester City. Det blir meget spennende å se om Iheanacho kan ta nye steg denne sesongen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar