Den engelske midtstopperen, Mark Beevers, er klar for Bolton Wanderers. 

Bolton Wanderers rykket ned fra The Championship forrige sesong, og er nå i gang med å styrke stallen i håp om en snarlig retur til det nest øverste nivået i engelsk fotball. I dag bekreftet Bolton på sin hjemmeside at de har hentet midtstopperen Mark Beevers fra Millwall.

Mark Beevers kommer til Bolton gratis da hans kontrakt med Millwall gikk ut ved månedskifte. 26-åringen har signert en kontrakt som binder han til The Trotters de to neste sesongene.

Mark Beevers kom opp gjennom ungdomsakademiet til Sheffield Wednesday, og har spilt 156 kamper for dem etter debuten i 2007. Han har også et kort låneopphold i MK Dons bak seg. I 2012 ble han sendt på utlån til nevnte Millwall. Han imponerte nok til at avtalen ble gjort permanent den påfølgende sommeren. Forrige sesong var han svært en sentral spiller for Millwall, og var involvert i hele 53 kamper The Lions. Totalt fikk mannen, som i sin tid spilte én kamp for Englands U19-landslag, 150 kamper for Millwall.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar