Grzegorz Krychowiak er klar for Paris Saint-Germain. 

Grzegorz Krychowiak har akkurat lagt bak seg en strålende sesong for Sevilla, noe som har fanget oppmerksomheten til noen av de største klubbene i Europa. Nå har vi endelig fått en avklaring på 26-åringens fremtid. Paris Saint-Germain bekreftet i dag på sin hjemmeside at de har kjøpt Krychowiak fra Sevilla. Krychowiak blir med det Paris Saint-Germains andre signering i sommer, etter at de på fredag bekreftet at de har sikret seg Hatem Ben Arfa fra Nice.

Krychowiak har signert en kontrakt med den franske storklubben som binder han til Paris Saint-Germain frem til sommeren 2021. Overgangsummen er ennå ukjent, men Football-Espana hevder å vite at den franske klubben måtte ut med omlag 26 millioner euro for polakken. Noe som er mye lavere enn Krychowiaks utkjøpsklausul på 45 millioner euro.

Fransk fotball er langt fra ukjent for Grzegorz Krychowiak. 26-åringen kom opp gjennom ungdomsakademiet til Bordeaux, og har siden spilt for både Nantes og Stade Reims før han i 2014 reiste til spansk fotball og Sevilla. I løpet av sine to år i Sevilla har Krychowiak utviklet seg til å bli en midtbanespiller i ypperste verdensklasse. I Paris blir Krychowiak gjenforent med tidligere Sevilla-trener, Unai Emery, som også har meldt overgang til Paris Saint-Germain i sommer.

– Jeg er veldig stolt over å returnere til Frankrike og forsvare fargene til en ambisiøs klubb som Paris Saint-Germain. Muligheten til å fortsatt kunne jobbe med Unai Emery er en viktig faktor i avgjørelsen jeg har tatt, sa Krychowiak til klubbens hjemmeside.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar