Barcelona har utløst tilbakekjøpklausulen til Villarreals  Denis Suárez. 

Den spanske midtbanespilleren, Denis Suárez, har akkurat lagt bak seg en god sesong for Villarreal. En såpass god sesong at Barcelona har valgt å hente han tilbake til Camp Nou. Barcelona bekreftet i dag på sin hjemmeside at de har utløst tilbakekjøpklausulen til Denis Suárez. Den spanske storklubben måtte ut med 3,25 millioner euro for å hente 22-åringen tilbake til Camp Nou.

Suárez vil gjennomføre den medisinske testen på tirsdag. På onsdag vil han signere kontrakten, og bli presentert som Barcelona-spiller. Suárez vil signere en fire-års kontrakt med Barcelona, med opsjon på ett år ekstra. Kontrakten vil også inneholde en utkjøpsklausul på 50 millioner euro.

Denis Suárez startet i Porriño Industrial, men reiste til Celta Vigo i 2009, som 15-åring. I Celta Vigo spilt han for klubbens reservelag, før han i 2011 reiste til England og Manchester City. I Manchester City fikk han to kamper for førstelaget. I 2013 reiste Suárez hjem til Spania for å spile for Barcelona. I Barcelona ble det én sesong for klubbens reservelag, før han sesongen etter ble sendt på utlån til Sevilla, som den del av avtalen som førte Ivan Rakitic til Barcelona. Etter å ha returnert til Barcelona sommeren 2015 ble han solgt til Villarreal. I Villarreal ble det 5 mål og 13 assist 48 kamper for Suárez. I mai fikk han også sin debut for det spanske landslaget i en treningskamp mot Bosnia.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar