Den talentfulle meksikanske vingen, Hirving Lozano, skal være nær en overgang til Manchester United. 

Manchester United har vært svært aktive på overgangsmakredet så langt, og har allerede signert tre spillere i form av Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan og Zlatan Ibrahimovic. Men det er ingen ting som tyder på at José Mourinho og hans nye klubb er ferdig med sommerens handel. Ifølge Daily Star skal den talentfulle meksikaneren, Hirving Lozano, være svært nær en overgang til The Red Devils. Hirving Lozano spiller til daglig i den meksikanske klubben  CF Pachuca.

Ifølge det engelske nettstedet skal Pachucas president ha bekreftet på lørdag at de var i forhandlinger med Manchester United om en overgang for Lozano. I tillegg har 20-åringens svigerfar vært ute i media og nærmest bekreftet at Lozano skal til Manchester United.

– Ja, alt er klart. Det gjenstår bare noen detaljer, og etter OL så vil overgang bli bekreftet, svarte Lozanos svigerfar på et spørsmål om svigersønnens fremtid.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar