Atalantas Marten De Roon er klar for Middlesbrough og engelsk fotball. 

Atalantas nederlandske midtbanespiller, Marten De Roon, har hatt en imponerende sesong for klubben fra Bergamo etter overgangen fra Heerenveen i fjor sommer. 25-åringens prestasjoner har fått øynene opp hos flere storklubber, deriblant Napoli og Inter.

Nå viser det seg at det var den nyopprykkede Premier League-klubben, Middlesbrough, som har vunnet kampen om De Roon. Den engelske klubben bekreftet i dag på sine hjemmeside at de har kjøpt 25-åringen fra Atalanta. Klubben har naturlig nok ikke godt ut med noen overgangssum, men Gazzette Live hevder å vite at Middlesbrough måtte ut med 14 millioner euro for De Roon. Marten De Roon har signert en kontrakt som binder han til Riverside Stadium frem til sommeren 2020. Kjøpet av De Roon blir Middlesbroughs tredje signering denne sommeren. Fra før av har Viktor Fischer og Bernardo Espinosa signert for klubben.

Marten De Roon slo igjennom som fotballspiller i Sparta Rotterdam, etter å ha tilbragt deler av ungdomstiden i klubbens akademi. I 2012 meldte De Roon overgang til Heerenveen, hvor han spilt frem til sommeren 2015, da han reiste videre til Atalanta og Italia. 25-åringen ble fort en viktig brikke i Atalanta, og endte med 37 kamper og 2 mål for La Dea. 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar